Življenjski slog

SKRIVNOSTNI MR. SIMON – BAR, KI PODIRA MEJE VSAKDANJEGA

V Udinah je bar. In to ne običajen. Za obisk ne potrebujete potnega lista in letalske karte, saj so Udine (Videm) relativno blizu, se boste pa za mizo in stol v baru morali vseeno pošteno potruditi!

“Kot nenavaden dom gospoda Simona, botaničnega alkimista, je bar oblikovalo podjetje Visual Display (tudi to ima svoj sedež v Udinah). Gospod Simon, zbiralec nenavadnih stvari s svojih potovanj, je služil kot navdih za bar, ki gostom ponuja coctaile vseh mogočih okusov in barv. Doživetje na 50 kvadratnih metrih, opremljeno s 25 sedeži, lahko izkusijo le izbranci, saj je za vstop obvezno povabilo.

Kje pa se bar nahaja? Naslova ne boste našli nikjer, lahko pa vam zaupam, da se bar nahaja v novozgrajeni restavraciji, ki jo je tako kot bar oblikovalo podjetje Visual Display, ta pa je del široko poznanega nakupovalnega centra.”

In kako priti v ta skrivnostni lokal? Vsekakor je potrebno kar nekaj truda. In skrivnostni klic. Več na spletnem portalu revije Goodlife.

Revija Goodlife je priloga Dela in izide štirikrat letno. Je revija, ki išče in najde dobre zgodbe, hkrati pa nam ponudi izbran življenjski slog. Zadnjo številko najdete TUKAJ. Poleg tiskanega izvoda pa je veliko dobre vsebine na voljo tudi na spletnem portalu revije www.goodlifestyle.si.

Foto © visualdisplay.it