Dizajn vodnik

CANDYOFNIE – SVETILKA NESKONČNIH MOŽNOSTI

Preprost koncept nizanja “perlic” različnih barv in oblik nam je poznan že iz sveta nakita. In glede na to, da preverjeno deluje, res ne vem, zakaj ga ne bi uporabili tudi pri oblikovanju svetil?

V času masovne proizvodnje vedno bolj želimo izraziti svoj osebni slog. Tako v modi, kot pri opremljanju doma. Že dolgo nam veliko različnih proizvajalcev ponuja, da si sami (vsaj delno) prilagodimo izdelek po svojih željah. Nove dimenzije personalizacije posameznega izdelka pa odpirajo sodobna spletna orodja. Z njimi lahko izdelek v celoti oblikujemo kar sami.

Kot na primer tole svetilko z igrivim karakterjem Candyofnie, proizvajalca Fatboy (ki je zaslovel po vrečah za sedenje, po katerih je še danes najbolj prepoznaven). Podobno, kot pri nakitu, tudi tukaj na vrvico nizamo različne pisane elemente po izbiri. 10 različnih steklenih oblik in 12 različnih barv pomeni neskončno možnosti. In s spletnim orodjem, ki ga najdemo na njihovi spletni strani, si res lahko damo duška in pustimo domišljiji prosto pot.

Svojo unikatno kombinacijo ali več njih (v skupini namreč naredijo še večji vtis) lahko ustvarite TUKAJ.


Foto: arhiv proizvajalca