Dizajn vodnik

BELEŽKE NUUNA

Blagovna znamka Nuuna je sinonim za (naj)boljše beležke/notesnike, tako po kvaliteti, kot tudi po oblikovalski strani, saj so prejemniki prestižne nagrade Red Dot Award.

DSC01434[1]

Zakaj sem navdušena nad njimi?

Papir je zelo gladek in pero kar samo od sebe drsi po njem. Namesto črt je natisnjena mreža iz pik, kar mi je še ljubše, saj je videz popisane strani res eleganten in lep. Prav tako pa se lahko uporabljajo tudi za skiciranje. Platnice so fleksibilne, vendar zelo kompaktne in se ne vihajo, hkrati pa z velikim smislom za humor inspirirajo in motivirajo.

V ponudbi je prek 70 različnih motivov. Kot pravijo pri Nuuni, konec je z dolgočasnimi beležkami. Zato se moja že pridno polni z vsemi idejami, ki “bliskajo” čez možgane. Čeprav je poletje, ali pa prav zato, je moja stalna sopotnica.

Na voljo v papirnicah Leonardo, v Ljubljani na Železni cesti 8a ali na Igriški ulici 8, ter v Celju na Gosposki ulici 10. Imajo jih tudi v avstrijskem Interiu (najbližje Celovec ali Gradec). Sama sem jih na zalogo nazadnje kupila prav tam, saj je izbira motivov platnic večja.

DSC01405[1]dsc01378_DSC01410[1] DSC01411[1]DSC01408[1]