Življenjski slog

DIŠAVE ZA DOM MATHILDE M.

Obožujem dišave za dom. To je namreč najhitrejši način, da se spravim v dobro voljo, zraven pa si ustvarim še prijeten ambient.

dsc014311_edited

Ampak. Kar se vonjev tiče, sem zahtevna uporabnica. Res me je težko prepričati, zato sem toliko bolj vesela, ko odkrijem takšnega, ki me prepriča.

Pred leti je bila v Ljubljani, na Bregu ob Ljubljanici, super trgovina oz. salon, Studio Domicil. In prvič, ko sem stopila v prostor, me je vonj začaral. Takrat sem odkrila dišave za dom Mathilde M.
Finančna kriza je terjala svoj davek in salon se je vmes zaprl. Tako sem ostala brez svojih priljubljenih dišav oz. jih kupovala v tujini, kadar sem jih izbrskala na kakšnem potovanju.

Zdaj pa z neznanskim veseljem ugotavljam, da so dišave Mathilde M., po kar nekajletnem premoru, ponovno na voljo v Sloveniji.

In sicer v v prodajnem salonu Stillesa, Les Stildéco, v Ljubljani, BTC, hala 10 (Hrvaška ulica za Cityparkom).

dsc014281_editeddsc014211_edited

Zakaj so mi všeč dišave Mathilde M.?

Najprej zato, ker res omamno dišijo. Pa tudi zato, ker se jih še do danes nisem naveličala. Še posebno dva vonja sta vrhunska – Poudre de Riz in Marquise. Naj povem, da sem preizkusila že res ogromno dišav za dom, a sta mi med vsemi blagovnimi znamkami in vonji ena bolj priljubljenih prav zgoraj omenjena. Sta posebna, taka res prefinjena. In tak naredita tudi prostor.
Všeč mi je tudi, da so dekorativni izdelki narejeni ročno, dišave pa ustvarjene s pomočjo strokovnjakov v mestu Grasse v Provansi. Mesto Grasse je namreč znano po ustvarjanju najboljših parfumov na svetu.

Kaj je v ponudbi?

V ponudbi najdem parfume za sobe in posteljnino, dišeče svečke, dišave za omare ter mila. Krasni so tudi piškotki in čokoladne tablice za odišavljenje oblačil v predalih in omarah. Dišeči piškotki, čokoladni koščki in medaljoni iz keramike se lahko, ko se razdišijo, dodatno napojijo s koncentrati in tako ni potrebno kupovati novih.

dsc014141_editeddsc014121_editeddsc014241_editeddsc014331_edited

Za konec še opozorilo. Pazite, da vas vonji ne zasvojijo … zame je že prepozno.