Dizajn vodnik

ADUT INTERIER – SALON S ČUDOVITO NOTRANJO OPREMO

Na Dunajski 13 za Bežigradom se nahaja Adut Interier, salon s čudovito notranjo opremo – kako bi le lahko bilo drugače, ko pa zastopajo le vrhunske pohištvene znamke.

Salon se na tej lokaciji nahaja štiri leta, prej so bili znani kot salon Ligne Roset z Igriške ulice in tudi sama jih poznam še od tam. Priznam, da odkar so na novi lokaciji, ne grem mimo več tako pogosto, a vendar še vedno z velikim zanimanjem pogledam, kaj je novega. In vedno se kaj dogaja.

V začetku novega leta so na primer menjali eksponat kuhinje. In nova kuhinja s svojim estetskim videzom razveseli takoj ob vstopu v salon. Kombinacija črnih front in orehovega lesa, ter kuhinjskega otoka v videzu marmorja izgleda zares moderno, v skladu z zadnimi trendi.

Irma Boh, ki salon vodi, s ponosom pove: »Leta 2003 smo ponudbo razširili še na zastopstvo kuhinj Poggenpohl, kasneje pa smo dodali še druge blagovne znamke visokega kakovostnega ranga. V zadnjem času smo  se osredotočili predvsem na prodajo kuhinj Poggenpohl, saj lahko ponudimo kupcem ravno to kar iščejo, vrhunsko kvaliteto za zelo ugodno ceno. Kupcem je na voljo vrhunski servis od zasnove in načrtovanja, do končne montaže. Vse kuhinje so proizvedene v Nemčiji za točno določenega kupca, po predhodno izdelanih načrtih in se v celoti  prilagajajo njihovim željam in potrebam.«

Poggenpohl je sicer najstarejša in ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk v svetu kuhinj, saj je nastala že davnega leta 1895. Podjetje pa je tudi nosilec najnovejših oblikovalskih in tehnoloških smernic.

Poleg omenjenih kuhinj zastopajo še sledeče blagovne znamke: Ligne Roset, francoska blagovna znamka, ki je zaslovela z modelom sedežne garniture Togo, pa italijanski Meridiani, še ena znamka visokega kakovostnega in tudi cenovnega razreda, ki ponuja oblazinjeno in leseno pohištvo ter navdihuje s konceptom sodobne klasike. V ponudbi najdemo tudi garderobne omare italijanskega proizvajalca Pescarollo in visoko kakovostno vrtno pohištvo Gloster. V ponudbi najdem tudi nizozemsko blagovno znamko Eichholtz, katera ponuja oblikovalsko bolj bogate klasične kose. Ti se namreč enkratno ujamejo z minimalističnimi modernimi linijami. Z blagovnimi znamkami, ki jih ponuja salon Adut Interier, si pravzaprav lahko opremimo celotno stanovanje.

Za konec lahko dodam le to, da gospa Irma prijazno sprejme vsakega in mimogrede poda še kakšen strokoven nasvet, zato je obisk salona še posebej prijetno doživetje.

Adut Interier lahko obiščete tudi tu:
SPLETNA STRAN ∙ FACEBOOK INSTAGRAM

Foto © Izbirčnica