Življenjski slog

10, 9, 8 … SREČNO 2017!

Danes je silvestrovo, zadnji dan leta 2016. In ko se letu iztekajo zadnje ure, hote ali nehote pogledujemo nazaj, delamo inventuro …

Pravijo, če se leta spominjaš po vsaj treh lepih dogodkih, ki so se ti zgodili, potem si ga dobro unovčil. Uf, moje leto 2016 je bilo res prelomno in razburljivo, vsekakor v pozitivno smer. V prvih dneh leta, ki se poslavlja, sem namreč oddelala svoj zadnji delovni dan v službi. Kar pomeni, da prihodnji teden praznujem obletnico – eno leto moje svobode. In ko pomislim, kakšno razliko leto naredi … noro.

Priznam, ni bilo lahko reči nasvidenje redni zaposlitvi za nedoločen čas. Vendar “cona udobja” te zaposlitve je postajala vedno bolj neudobna … in lahko rečem, da je bila to najboljša odločitev, ki sem jo sprejela do sedaj. Izbirčnica je namreč v meni tlela že dolgo.

Resnično sem hvaležna, da sedaj lahko počnem točno to, kar me veseli. Da lahko hodim po poti, ki me izpolnjuje. Da imam to srečo, da lahko sledim svoji strasti. Ta me žene naprej in zaradi nje se počutim živo. Hvaležna sem tudi za vse čudovite kreativne ljudi, ki sem jih v tem času spoznala. Ugotovila sem, da nas ni malo. Nasprotno, vedno več nas je!

In preden nazdravimo novemu letu, naj se zahvalim tudi vam, drage bralke in dragi bralci. Hvala za ves pozitiven “feedback”, ki mi ogromno pomeni. Začetek je dober in trudila se bom, da bo nadaljevanje še boljše.

Želim vam lepo silvestrovanje …

 …v letu 2017 pa, da zasejete seme svoje domišljije. Naj vas popelje po poti vaših sanj. Sledite jim!

 

Foto © Izbirčnica

2 Comments

  1. Ana Hazler
    31. 12. 2016 / 19:10

    Vau! Vse lepo v novem letu tudi tebi. 🙂

    • 2. 1. 2017 / 21:27

      Hvala Ana. In kontra z okraski, saj to veš 😉