Dizajn vodnik

DOSEGLJIVO RAZKOŠJE Z NOVO KOLEKCIJO H&M HOME

Znamka H&M ni najbolj razširjena le na področju mode, ampak se s svojo linijo HOME od leta 2009 dokazuje tudi na področju oblikovanja za dom.

hmprod-11

Njihova nova kolekcija me je absolutno navdušila.

Pričakovano, je z barvami in teksturami popolnoma usklajena z zadnjimi trendi. Mračnejšemu in hladnejšemu delu leta očitno sledijo tudi barve. Napovedana potemnitev bivalnih prostorov je namreč tukaj. Kot sem pisala že v prejšnjem prispevku, to sezono prevladujejo močni, razkošni, temni odtenki modre, indigo, zeleno modre in skrivnostne smaragdno zelene barve. Trend številka 1 je žamet! Veliko žameta, saj se vrača razkošen slog, ki spominja na glamurozne trenutke Art Décoja.

Veliko je tudi kovine, saj videz zaokrožajo osupljivi kovinski svečniki v zlatih in bakrenih odtenkih. Zlata, kot kontrast temnim barvam, se odlično vključi v celoten videz.  Zato tudi pri večini vaz najdemo pozlačene robove. Pika na i so blazine z drznimi geometrijskimi potiski.

Na moji listi želja se je znašlo kar nekaj teh sladkorčkov. Najboljše pri kolekciji H&M HOME  (poleg tega da je res čudovita) je cenovna dostopnost in dejstvo, da je spletna trgovina od letošnjega leta na voljo tudi v Sloveniji. Poštnina znaša 4,99 EUR (oz. je v primeru številnih akcij, ki jih ponujajo, lahko tudi brezplačna).

Celotno linijo za dom najdete TUKAJ. Izdelki pa so razdeljeni tudi po kategorijah in tale s svečniki in dišečimi svečami je ena mojih bolj priljubljenih. No, pa tudi ta, kjer najdem ostale dodatke, vaze, blazine, pregrinjala …

Veliki Gatsby bi bil zagotovo navdušen!

 

Temne barve v modrih in zelenih odtenkih, močni geometrijski vzorci, žamet in kovina s pozlato – to so glavne značilnosti nove kolekcije H&M HOME.

 

hmprod-5hmprod-7hmprodhmprod-12hmprod-22hmprod-14hmprod-9 hmprod-8hmprod-15hmprod-19hmprod-21hmprod-20hmprod5hmprod-18hmprod-17hmprod-13hmprod-10Foto: arhiv proizvajalca