Dizajn vodnik

BANG & OLUFSEN PONOVNO NAVDUŠUJE Z IZJEMNO KVALITETO IN ELEGANCO

Rada imam dobro glasbo in dober zvok. Pri filmih pa seveda lepo sliko. Čeprav je avdio/video področje bolj moška domena, pa pri izbiri pravega glasbenega oz. TV sistema nikakor ne ostanem ravnodušna.

dsc02072_edited

Pravijo, da to področje ni preveč za punce. Da se na to ne spoznamo. Sama sem sicer dokaj tehnični tip ženske, a vendar na avdio/video področju zelo daleč od pravih poznavalcev. Vendar, ko slišim dober zvok oziroma vidim lepo sliko, to zagotovo vem. Da gledam ali poslušam nekaj izjemnega, ne rabim biti poznavalka, to mi pove naježena koža. Pripadnice nežnejšega spola smo precej bolj vizualne kot moški. Tehnične podrobnosti nas ne zanimajo preveč. Važno, da je lep – pa naj bo to avto ali pa sistem zvočnikov. Takšne pač smo.

Obstajajo pa znamke, pri katerih med lepoto in kvaliteto ni potrebno sklepati kompromisov. In na avdio/video področju je Bang & Olufsen zagotovo med prvimi. Mislim, da te danske znamke, ki je sinonim za vrhunski zvok in sliko ter izjemno oblikovanje, ne rabim posebej predstavljati.

V četrtek, 13. oktobra, smo se tako ljubitelji čiste slike in zvoka, v salonu Bang & Olufsen na Bregu 6 v Ljubljani, družili na ekskluzivnem predstavitvenem dogodku dveh novih izdelkov. In sicer sta to prenosni brezžični zvočnik Beosound 1 in čudovit, resnično prilagodljiv televizor BeoVision Horizon.

Predstavniki Bang & Olufsen v Sloveniji – Tomaž Hočevar in njegova ekipa, podkovana z znanjem in strokovnostjo – so nam prijazno razložili lastnosti novih izdelkov in nam seveda tudi demonstrirali, kako delujejo. Mislim, jaz sem ostala brez besed. Sploh pri zvočniku Beosound 1. Izgleda namreč kot nekakšna vazica (moja asociacija). Ampak zvok, ki prihaja iz te “vazice” pa je druga pesem, res noro … Seveda pa smo zadovoljno preizkusili tudi ostale tehnične “igračke”.

Vabljeni, da se oglasite v salonu in si novosti ogledate (jim prisluhnete) tudi vi. Užitek zagotovljen.

dsc02073_edited dsc02109_edited

 

Beosound 1

Brezžični zvočnik na baterijo, zasnovan za premikanje
Beolink Multiroom
Pretočni prenos iz mobilne naprave
Google Cast glasbena storitev in internetni radio

 

dsc_0098_editeddsc02142_editeddsc02099_editeddsc02137_edited

 

BeoVision Horizon

Najmodernejši (4K UHD) in resnično prilagodljiv televizor, ki je mnogo več kot to.
S svojo AndroidTV platformo in BeoRemote daljinskim upravljalnikom omogoča dostop do aplikacij, spleta, filmov, glasbe, internetnega radia … S svojim presenetljivim zvokom pa nadomesti glasbeni sistem. Njegova BeoLink Multiroom zasnova pa zgolj z dotikom omogoča povezovanje z drugimi Bang & Olufsen napravami.

 

dsc_0082_edited_editeddsc02122_edited

 

Predstavitev je potekala v sproščenem vzdušju. Seveda pa smo si z veseljem in zanimanjem ogledali in preizkusili tudi ostale mojstrovine, ki božajo oko in uho.

 

dsc02106_editeddsc02107_editeddsc02117_editeddsc02114_editeddsc_0047_editeddsc02092_edited dsc_0015_editeddsc02085_edited dsc_0072_editeddsc02098_edited

dsc02080_editeddsc02091_edited

 

In ker video posnetek pove več kot slike …

 

Foto: Izbirčnica, Simon Vovk