Dizajn vodnik

IDEJNI OBRAT TEJA IDEJA

Se vam kolca po preteklosti in dobrih starih časih?

Teja Ideja je avtorica nostalgičnih podob in vzorcev, ki jih najdemo na zvezkih, razglednicah, pejsažih v okvirjih in emajlirani posodi Ema Celje. Dokazuje, da motiv slovenskega nageljna v modernejši različici izgleda odlično in skrbi za to, da v poplavi ponudbe iz tujine lahko kupimo lepe reči tudi s slovenskimi motivi.

ZVEZKI_2014_WEB_TEJA_IDEJA_dunajZVEZKI_2014_WEB_TEJA_IDEJA_nageljljubljana_V_OVIRJU_TEJA_IDEJA_V_PLACU Teja_ideja_RAZGLEDNICE_PR_bled ZVEZKI_2014_WEB_TEJA_IDEJA_PIRANTEJA_ODEJA_EMIAL_KARANFIL_4

 

Sama ob deževnih dnevih treniram možgančke z njenim spominom. Živalice so čisto preveč simpatične, da bi bile rezervirane samo za otroke. Še posebej mi je všeč, da je izdelan iz lesa in pobarvan z neškodljivimi barvami.

 

dsc015702_edited

Izdelki se dobijo v bolje založenih trgovinah Mladinske knjige, v Trgovini IKA, Ciril-Metodov trg 13, Ljubljana in Mestni trg 13, Škofja Loka, v Trgovinici Lola, Gallusovo nabrežje 1, Ljubljana, v Knjigarni Felix, Čopova 7, Ljubljana in v Mačkor Dijor, Lilekova ulica 1, Celje.

Foto: spletna stran Teja Ideja (razen zadnje)